Hallå världen!!! Jag lever!!!

Oj va tiden går fort nu är det över en månad sen sist jag skriv här men jag har verkligen inte hunnit blogga allat har gått så fort har tänkt länge att jag måste skriva hej åtminstonde men har inte hittat tiden till det.. Mycket har hänt på kort tid som många vet så flyttar jag snart om närmare bestämt 1vecka och 2 dagar ner till Linköping och börjar plugga om exakt 2 veckor Galet va fort tiden går tyckte det inte alls va länge sen som jag sökte in till skolan men det måste det vara...


Ojojoj och idag är det ju självaste julafton också... Min julafton har varit mysig började dagen som så många andra julaftnar med en lite likör efter frukosten hos mina gudföräldrar då min gudfar fyller 56år idag Grattis Lasse. Kom hem och fixade lite hemma sen va det dags för Kalle anka på tvn efter det vart det traditionell julmat i lugn och ro med mamma och pappa runt bordet i år då min stora syrter fira jul tillsammans med hennes sambos familj.. En stund efter maten var alla barns vänatan över då det va dags att dela ut julklapparna och jag måste vara ärlig hur gammal jag än blir kommer jag aldrig bli för stor för julklappar och presenter.. Fick bland annat en matbredare med mixer, strykjärn, skålar, filmer, tofflor och en skjorta.. 


Nu är det dags att se Tomten är far till alla barnen.... Igen... Va inte så länge sen jag såg den men men den är ganska rolig så..  


God jul på er där ute i kalla Sverige..


PS. Det blev lite vitt på marken till julafton iallafall =D




RSS 2.0