Märsta kalaset!!!

Hej och hallå världen!!!!

hoppas allt är bra med er med mig är det bara bra lite ont i halsen det komme en förklaring på det senare men till och börja med ska jag berätta att veckan har varit bra med ensam första veckan som jag är hemma hela dagarna själv (hoppas jag får jobb snart). Jag har försökt hålla mig syselsatt hela tiden för att inte bli en dagklump som sitter i soffan och degar framför tvn och för att framför allt hålla mig borta från väggarna jag har tex städat hela lägenheten och rensat bland gamalt smink på toalleten och satt upp en säng åt ella och jörgen + att jag städade derras sovrum. Så nu har dom en fin säng med presentsnören under i sitt nystädade sovrum. 

Gårdagen tillbringade jag på resandefot hela tiden tycker jag gick ut och gick med ella och annelis hundar sen på kvällen var det Märsta kalaset som gällde det var riktigt kul såg, hörde, sjöng och dansade till Björn Rosenström (där är förklarningen till ont i halsen) 



Här är lite kort från gårdagen:
      
Jag o Ella           Björn Rosenström   Jag och Björn         Min autograf                         Björn     på        scen 



Nu ska jag göra mig klar för att jobba som funktionär på Märsta kalaset, får vi se hur kul det blir...........

Myskväll med tjejerna!

Nu sitter jag här på hall golvet med maten i ugnen och väntar på Ella och Karin vi ska ha en liten myskväll hemma hos mig... Snart kommer dom!!!!!!

image67
 De tre musketörerna!!!!


Solnedgång, roligt sällskap och motion, vad är bätter än det?

Hallå världen nu är jag precis hemkommen från en underbar promenad med Karin vi har varit ute och gått i cirka 2 timmar det är bra. Det finns inge roligare tror jag än och gå ut och gå med en gamal kompis som man har många minnen med och bara gå och prata om de helt utan något som helst mål med vart man ska gå. Super skönt.  Tack Karin för en underbar promenad det måste vi göra flera gånger innan du flyttar. här kommer lite kort från promenaden:


Karin kollar om allt sitter på plats

En kuk eller groda? välj själv

Jag fick en bh av karin som ni ser sitter perfekt även utan på sina vanliga kläder

Karin

Solnedgången

Jag och Karin

Karin

Jag

Karin

Solnedgången

Vi spelade in en massa ljud också men har tyvärr inte kommit underfund med hur man lägger in de på datan så det kanske kommer senare.

Puss och kram så länge

Värsta raggningsrepliken!!!

Idag fick jag den sämsta raggningsrepliken jag någonsin har hört

Det var ett pizzabud som förljde efter mig, när han kom i kapp mig med sin bil vevade han ner rutan och säger
- Jag tycker om kurviga tjejer eller hur säger man?

Det var den sämsta raggningsrspliken hitils....

Nu ska jag sova ska njuta av det fina vädret som ska vara imorn och på tisdag någon som vill hitta på nått i solen är det bara att ringa.

Hemma igen!

Så nu är jag hemma igen i stor stan har varit ute på landet under helgen för den som inte har hängt me. Hade släktträff med folk jag inte visste existerade ens, det vad jätte kul, fick man en lite större släkt då, fast det gör ju inget igentligen för det finns iget som är så underbart som att ha en stor släkt och massa vänner förstås. Tyvärr fick den ett läskigt slut som kunde ha slutat riktigt illa om vi inte hade upptäckt det i tid, det började brinna i pannrummet för förser husen med värme och varmvatten så brankåren, polisen och ambulansen fick komma och jobba lite. Det var läskigt när man insåg vilken tur vi hade som upptäckte det i tid innan det blev allt för stor brand. 
 
Som jag lovade skulle det läggas ut bilder från släktträffen här så här kommer dom:
               



image47

Min släkt som jag står närmast. (Som jag visste fanns)

   

Färdig!!!

Så nu är man packad och klar för att vistas ute i den småländska skogen några dagar, kommer tllbaka på söndag kommer bilder då också. 

Ha det bra så ses vi puss och kram. 

Gårdagen!

Här kommer lite bilder från gårdagen med tjejerna

image32
BÄSTA TJEJERNA!!!!

       

RSS 2.0