Toktorsdag i skolan!!!!

Jaha just nu sitter jag i skolan och ska försöka vara lite produktiv men det går inte så där jätte bra.. Patrik en klasskompis sitter snett bakom mig och dunkar nått som ska föreställa musik men men det kan väl diskuteras vad man tycker om det.. Jag mår bra lite mycket tankar när jag blir helt själv och mobilen är tyst men jag överlever. Trivs som fisken i vattnet här nere både i min lägenhet och i skolan har fått många bra vänner här nere så i får väl se hur länge man blir fast i denna stad... 

Senare i kväll blir det middag med Malin och Henrietta nere på stan, massa skratt för det är vi bäst på och lite skitsnack kanske vi hinner med också... 

Jag vet att jag har lovat några att jag ska lägga upp bilder här på min lägenhet men det kommer så fort dom är klara med mitt kök där hemma som dom ska börja hel renovera nästa vecka.. det ska bli jätte kul med lite nytt... 



Nä om man kanske ska se om man kan få nått gjort i alla fall... 

Många pussar och kramar på er alla där ute, allra helst till mina kära där uppe i Stockholm.. 

20dagar har gått sen jag lämnade Sthlm

Oj vad tiden går fort när man har roligt.. nu sitter jag här i MIN lägenhet och målar naglarna utan att behöva tänka på att det luktar starkt.. Tänkte jag skulle fatta mig kort eftersom jag snart ska ge mig ner till resecentrum och hämta ella som kommer ner över helgen.. Ska bli så kul att se både henne och Chanell igen va ett tag sen ju, har saknat dom nått otroligt under de här veckorna som jag har bott här.. Jag ha rhunnit med att börja skola, skaffa mig nya kompisar och varit sjuk i nästan en vecka, Inflensan jävla skit man ska drabbas av men men är nu mycket bättre men vet fortfarande inte om jag ska ta en dag till hemma eller om jag ska gå till skolan imorn.. Vi får se helt enkelt..


Ett mer utförligare inlägg om hur jag har det här nere och så kommer snart känner att jag inte har tid att sitta här riktigt måste ju hinna diska, lägga in tvätten i skåpen och hämta madrassen från förrådet innan det är dags att sätta mig på bussen för att hämta dårarna på resecentrum..


Puss så länge..

Några timmar in på det nya året!!

Ja då har vi gått in på ett nytt år nu då. 2009 känns inte alls länge sen jag satt och önskade alla gott nytt 2008 men det är över ett år sen.
Vad förvänats av detta kommande år då? Oj jag har mycket förväntningar eller jag snarare får en helt ny start på mitt liv.
Läste nyss en blogg som en kille ifrån Uddevalla skrev, han skrev just om det här med att önska alla gott nytt år, Menar vi det verkligen när vi säger det till så många eller är det bara en artighet att säga just Gott nytt år på just nyårsafton? Han menade på att man kanske menare det till de man håller kära och står väldigt nära, dom man hjälper att få ett gott nytt år, Men till de övriga är det bara artighet. Vist jag kan hålla med om det men han skirev också nått som fick mig att reagera jag citerar "har man ful näsa så har man det nästa år också inget man kan göra nått åt" visst det är sant att man inte kan göra men vem bestämmer att den är ful då? Han? Jag själv? Pratade tidigare med en kille på msn om just det här att man ska tycka om och vara nöjd med sig själv oavsett vad alla andra tycker och tänker bara man är nöjd och trivs med det man gör så klaffar allt annat. Allt hänger på självförtroendet.


För alla som har undrat, min tanke period är inte över men jag har inte haft tid att tänka lika mycket nu haft så mycket annat som har hållt mig uppe på fötterna, jag har mina preioder då allt kommer tillbaka och jag glömer både tid och rum. Men allt känns lite lättare nu. Pratade ut för några dagar sen med personen som startade det hela, vi pratade länge och väl och vi sa vad som kom oss för, vi kom väl inte fram till nåt specielt men det kändes skönt att få säga vad jag tyckte och tänkte, sen att få höra den andres tankar också. Men än är inte allt över, det finns mycket kvar att lösa, mycket kvar att prata om. Men jag har inte gett upp!!


Nu tycker säkert folk som står mig nära att jag är galen som sitter och bloggar mitt i natten om igentligen ingenting men jag kände att jag måste få skiva av mig lite. Känns som att det här kommer bli platsen för mig att ventilera mina tankar på sen då jag bor själv och katten min har stängt av öronen för att jag pratar så mycket. Vi får helt enkelt se vad Linköping har att erbjuda mig. Imorn (fredag) går flyttlaset men nu ska jag sova några timmar innan det är dags att packa och tvätta det sista..

Sov gott hoppas ni har haft en bra nyårsaftons kväll.











PS. Närsta gång jag skiver här kommer bli i min nya lägenhet.

RSS 2.0