Hittade ett citat som jag fasnade för

"Tänk på att en främling är en vän du inte lärt känna"

Abraham Lincoln



Du vet vem du är...



Du vet att du alltid kommer finnas i mitt hjärta,
Ångrar inte en sekund att jag träffade dig.
Hade inte vart den jag är i dag om det inte vore för dig.
Hoppas du alltid finns där!




Vilken måndag

Jaa nu är jag inne på min sissta vecka på jobbet, käns tråkigt om jag ska vara ärlig men ska bli på ett sätt skönt att få vara lite ledig men tyvärr så är ju längden på ledigheten på obestämd tid så det känns lite surt. Men men hittar nog nått till hösten.


Vaknade i morse och hörde att det regnade lite utanför fönster, det känndes som att det skulle bli en jobbig dag massade mig iväg till jobbet i duggandet och väl frame på jobbet så kom det tillbaka till mig att vi bara skulle vara 2 st idag och bara för det så skulle säkert komma en massa barn, men så blev inte fallet vi fick hela 9 barn på 2 personal, bra jobbat Therese. 


Flytt till vinter....... Jaa det är tyvärr sant men visst ska det bli lite kul men jag flyttar tyvärr inte själv det är hela familjen som flyttar till ett nybyggt hus här i närheten. Har lite blandade känslor inför denna kommande flytt men men tänker jag efter så kommer jag ju inte bo där så länge det är ju mest för mamma och pappa som denna flytt är så bra, dom behöver detta. 


Känns som att jag kommer flytta ganska så snart efter det att jag har fått fast jobb körkort känns helt plötsligt inte lika nödvändigt längre som det gjorde för några månader sen.


Nu ska jag ta och göra mig klar för att krypa ner under täcket, jobb som kallar imorn igen ju.


BOKAT och KLART

Fredagen den 4/7 åker jag, Ella, Carro och Lena på kryssning!!!!!!
Längtan är total just nu...
 


Cinderella













Trevlig midsommar till er alla..





Önskar jag er alla!

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll
Jag har bara tagit det lugnt. vi klarade oss fårn regnet både i onsdags när det var midsommarfirande på jobbet och idag helt otroligt. Vad hände liksom???





Jaa midsommarveckan är igång, vad hände med solen?

Någon som vet?

Känns som jag jobbar som ett svin just nu, sover inte om nätterna heller, vad hände liksom???
 

Har en massa funderingar just nu vet inte vart jag ska lägga alla. Vet varken ut eller in just nu känns det som. Kan vara dom som gör att jag inte sover om nätterna kanske.....


Som alla säkert vet så förlorade svenskalandslaget mot spanien i lördag vilket jag befarade från första stund och i 15 minuten så visste jag med säkerhet att vi skulle förlora. Men Henke Larsson och co kämpade på bra ändå. Nu håller vi tummarna på att sverige spelar åt minstonde oavgjort mot Ryssland imorn. Men jag tror på vinnst faktiskt...

Efter martchen i lördag kännde jag mig rastlös och gav mig ut på en långpromenad, det var jätte skönt. Efter att ha duschat och fixat mig klar för sängen så ringde ella mig och på nått sätt lyckades hon övertala mig till att följa med henne till "kalles kaviar" (krogen i närheten) Vad hände med att gå och sova liksom aja kul var det i allafall förutom hemvägen då vi stötte på ett gäng som hade väldigt tråkigt och sökte bråk. Vi hadr bara tur att det inte blev mer än bara lite hårda knuffar och lite ägg och tomat som kastades på marken när jag gick den sissta biten från ella och hem.

Jaa som sagt midsommarveckan nu och imorn har vi midsommarfirande på jobbet jippi vi kommer säkert stå där och dansa med barnen i ösregnet skulle inte förvåna mig.




Lördag

Jaa igår var jag som sagt ute med jobbet vilket var rikjtigt trevligt träffade en hel del gamla kollegor från mitt tidiga jobb också. Det var prisutdelning under kvällen och självklart vann jag =D Grattis till mig!! priset va en krog med en handuk, skrubbvantar, ljus och en bok så nu blir det att spendera lite tid i badkaret.


Nu är det snart dags för mig att bänka mig framför tv och kolla på när svenska landslaget får stor stryk av spanien. Håller tummarna på at jag har fel.

Ha en trevlig lördag i regnskrutrarna..

Puss och pill.




Fredag

Nu sitter jag här redo att åka i väg för att jobba. börjar 11 idag och jobbar till klockan 6 ikväll ganska skönt. Senare ikväll ska jag ut med jobbet vi ska ha en såkallad gemensan avslutning för 4 st barnstugor det ska bli trevligt men blir stressigt eftersom jag ska hinna  hem och byta om  innan det är dags att träffa resten av kollegorna.

Måste gå nu ha en bra fredag.

Puss och pill



Pissväder och bondgård med barnen

Jaaa rubriken talar för sig själv.. idag har det regnat hela dagen och vi på avdelningen spenderade förmiddegen med att besöka en bondgård, jippi. när vi kom hem igen till förskolan var vi alla kalla och blöta men som tur är så finns det torkskåp.

Bjuder på lite bilder från dagen..
    



Har inte så mycket mer att skriva nu mer än att jag vill ha solen tillbaka.

EM

EM festen är igång!!!!
på rikitigt nu

Igår spelade sverige sin första match i detta em mot Grekland...

Zlatan och gänget såg till att tisdagskvällen vart en mycket trevlig och underbar kväll och så att man fick ett trevligt och bra avslut på den dagen.
Bra gjort landslaget!!!



Nästa match är mot spanien på lördag klockan 18 tror jag att den börjar. Tro mig när jag säger att jag kommer kolla.

En mys lördag i uppsala med syrran blev det i lördags.

Dagen började med att jag vaknade med ett jätte stort leende på läpparna, satt mig vid datan en stund och chattade med lite folk som var inne.. Ringde och väckte ida vid tolv och vi bestämde vilket tåg jag skulle ta så då var det bara att göra sig klar för att ge sig av till uppsala. Väl framme ser jag att ida är i tid denna gång och vi går lite på stan, av någon slump hamnar vi vid slottet och får reda på att det är grattis denna dag att gå på alla museer i uppsala en så kallad "slottsstråk" så självklart gick vi och kollade lite på fresmuseumet, valvet, pelle svanslös hus och den botaniska trägården avslutade vi med. efter att ha gått så långt blev det en glass vid ån och ett glas vin för mig och en öl för ida. Efter att ha handlat lite till middagen så begav vi oss hem för att laga lite mat. Vi blev sittandes ute på idas uteplats i flera timmar, tillslut lessnade vi på att svepa in oss i filtar och tröjer så vi gick in och satte oss i soffan och fasnade farmför tvn och filmen "blondiner har roligare", den har man ju sett så himla många gånger men ändå sitter man där och tittar. Klockan var inte förän 2 då vi sa god natt och släckte lamporna. Vaknade dagen efter av att ella tyckte det var dags att sluta sov. Även denna dag började med ett leende på läpparna. Jag låg kvar i soffan till klockan var halv tolv då det började röra på sig i sovrummet och ida kommer upp, vi åt lite frukost sen blev det lite mer filmtittande denna gång "Transformer"  helt okej faktiskt ingen jag skulle se på bio men den funkade. Sen var det bara bege sig hem igen.


Bjuder på lite bilder från lördagskvällen som ni kanske förstår att jag spenderade tillsammans med min älskade stora syster!

 
Den botaniska trädgården    Möhippa på stan
   
Middagen

Min älskade stora syster!
Älskar dig.


 


Bloggar

Imorn måste sova nu..


Kram kram


Bara för att!



Jag älskar min katt Laban bara så ni vet...

Mer av mig?



Om ni vill läsa mer om mig och vad jag har för mig kan ni läsa lite på dessa bloggar...

http://misscarrolina.blogg.se/


http://elina86.blogg.se/



Måndag 2/6

Denna måndag börjar som vanligt precis som en måndag ska börja är super trött när klockan ringer massar mig upp ur sängen och i vär till jobbet. Innanför dörren mlter jag en kollega som ger mig en chock som gör att jag vaknar till liv med en gång. Jag skulle följa med de stora barna till Stockholm och junibacken....... inte vad jag hade planerat att göra den här måndagen men men det var bara att ta sig i kragen och fixa lite matsäck som jag kunde ha till lunch och följa med.





Allting gick jätte bra och vi hade en helmysig måndag inne i Stockholm med mycket sol och skratt. På tåget hem var allt jätte trötta och när vi kommit tillbaka till förskolan fick baren berätta för de övriga barnen som varit kvar på förskolan vad de hade fått sett under dagen.













 

Mitt tips är att ni åker dit, passar stora som små.
Ett helmysigt ställe om man tycker om Astrid Lindgrens sagor.



Helgen i bilder!!!


Jag vet att det är onsdag idag men har inte kunnat blogga för än ikväll så.

I fredags var jag hundvakt åt ellas lilla plutta vi hade det jätte mysigt, vi var ner till sätunaparken och kollade på när  barnen från jobbet sprang vårruset, sen bar det av hemåt där vi mös hela eftermiddagen.


 

Efter en hel eftermiddag fylld med en massa mys och bus bar det av ner till stationen för att möta upp ella och bege sig till annelie för att hjälpa ella att sitta barnvakt åt hennes barn. Medans barnen sov spelade jag och ella Nintendo wii, askul, golfa, boxades och grejer.
   
I lördags blev det grillning med karin som var nere och hälsade på över helgen och ella som satt barnvakt även denna dag men till 2 andra barn.  Blev lugnt tackvare barnen så klart.

   

Söndagen blev en riktig slapp söndag förutom att jag var ute och gick i nästan 2 timmar med mina stavar som jag bara älskar att gå ut och gå med. 


För er som är intresserade och vill förlja hur det går för mig i tävlingen som jag har ställt upp i genom jobbet som kommunen anordnar så har ni mina steg dag för dag här nere:


26/5   14 532
27/5   10 571
28/5   19 599
29/5    13 623 
30/5    13 707
31/5       6111
1/6      10 700
2/6      16 684
 3/6      7110  

Ganska bra gjort tycker jag!!!



RSS 2.0