Vilken tisdag!!

Vilken tisdag jag har haft det första som stod på schemat idag var att åka till eurostop med ella och kolla på läppglan med lampa (hahahaha)och spgel på till henne men hon hittade inget vi hittade istället varsina svarta "fin" byxor och ella hittade en bh och jag knallgula trosor. Sen efter lunch var det dax att vara lite duktig jag, ella och karin tog oss till valsta sim och sporthall för att bränna lite fett vi styrketränade efter att ha låtit kroppen jobba så hårt va det dax för lite av koppling och det gjorde vi genom att sola solarium och bubblade så jälva skönt. Sen var det middag det belev pannkakor, gott äter det inte så ofta, och efter middan var det dax igen jag träffade karin utaför videobutiken och hyrde 3 filmer drog hem till ella och satte oss och dega framför tvn med grönsaksdipp och japan mix. Vi kunde inte sitta och smälla i oss massa godis efter att ha varit så duktiga under dan. Vi orkade bara kolla på 2 av de 3 filmerna jag och karin hyrde. Men det gör inget. Imorn ska vi alla 3 till Väsby och shoppa IGEN. jag har nu shoppat lördag,måndag och tisdag + morgondagen ajaj det är inte bra när man är arbetslös som jag fortfarande är. 

På torsdag bär det av till Västervik och släkt det ska faktist bli riktigt kul jag ska träffa massa släkitgar jag inte ens vet om kort kommer sen ska sen om det inte blir lite kort imorn också.

Fröken norrort?Jag?

jag var ute i går igen. Men denna gång blev det lite anorlunda jag blev övertalad att ställa upp i en tävlingsom bryggan höll i som dom kallade Fröken norrort det var riktigt kul. Efter att fått en rejäl energikick av att ha gått på "catwalken" gick jag, ella och johanna vidare till kalles kaviar (kung carl) och dansa tillsammans det blev en lyckad kväll. så alla som är i Märsta och är lediga den 17-18 augusti måste komma på finalen och heja på de fantastiska tjejerna som är med och för hoppningsvis så är även jag med där och går på scenen. kom och kolla och håll tummarna nu jag kan ju vinna 10 000 spän..........



lite bilder från går dagen:

       
jag på "catwalken"    jonna på "catwalken"
     

  

Händelser under helgen och början av veckan!

Ja nu har det gått några dagar sen jag skrev här, sisst som jag skrev var jag på väg ut med Marika och den kväll blev mer lyckad än vad jag trodde, vi började på corner och sen gick vi vidare till bryggeriet och det var det bästa vi gjorde på hela kvällen om ni frågar mig. På bryggan träffade vi nämligen en massa kompisar som firade Johan som fylde 21 år i onsdags så det var en massa folk där både som jag kännde och lärde känna under kvällens gång en massa trevliga filurer, sen kommer en jätte gamal klasskompis och granne till mig som jag inte har pratat med på 7 år det var riktigt kul att träffa Magnus igen,så otrolig mycket att prata om, han har blivit så jäkla lång.Är det någon som kan förklara för mig hur det gick till? jag kan inte fatta det. dagen efter mådde man ju sådär lite bakis var jag faktist om jag ska vara ärlig men det gjorde inte så mycket jag mådde så bra inom mig själv av alla minnen från kvällen innan + att Ella,Karin och Lena kom hem från finland också det gjorde dagen ännu bättre. 

gårdagen tillbrigade jag tillsammans med Ella i solen på en filt i sätunaparken så skönt och bara få lite sol nu när det har varit så grått och trist de senaste veckorna. 

så nu har mamma och pappa åkt till bollnäs och kommer hem igen på fredag nångång under dagen skönt att få vara ensama och prova på att bo lite ensama nu i några dagar.

image16


Grattis johan på 21 årsdagen i efterskott



Lite bilder från i fredags 

image17

Födelsedags barnet

image18

Marika och jag
 
image19

 Magnus


Väntan är snart över! bara lite till.

JAAAAAA imorn kommer dom hem, minder än 24 timmar kvar åååååå jag kan knappt vänta....
Mina tjejer kommer hem från Finland. tänk att jag övelevde hela 10 dagar utan dom det trodde jag aldrig..
men nu är väntan över eller ja snart i allafall bara några timmar till.

Kvällen ska jag spendera på en pub image15 här i närheten med Marika och Micke kanske förjer me. Vi ska njuta det fina vädret som är nu för engångs skull måsta jag väl säga fan det har bara regnat hela veckan nästa och när det inte har regna så har det varit grått och trist det är fört idag som SOLEN har varit framme hela dagen....bara det inte blir för image14 framåt små timmarna....

vi kanske till och me tar en image13 om det bir för kalt..

ha en bra kväll i solen nu.


       

Väntan kan vara lång!!!!

Nu är det bara så här många dagar kvar till Ella, Karin och Lena kommer hem från Finland....... JJJJJIIIIIIPPPIIIIIimage10

Veckan har varit bra annars har umgåtts med min mamma mest och fått en massa måsten gjorda skönt att slippa dom. image12

Saknar er jätte massa mycket image11




Ensam kvar!

inte riktigt då men nästan, nu har Ella och Karin åkt till Finland dom åkte ioförsäg igår kväll men det är först idag som jag inser hur mycket jag saknar dom hur ska jag kunna stå ut utan dom ända till nästa lördag. Som tur e har jag Marika hemma det är skönt syd bara att ingen av oss har spelielt mycket pengar men men vi får hitta på nånt som inte kostar så mycket. du och jag, Marre, med våra toma plånböcker.
 
puss på er Ella och Karin saknar er JÄTTE massa mycket....

Veckan som gått!

Hej välkommen till min blogg nu är jag där, där jag sa att jag inte skulle hamna men men jag känner att jag måste prova på det här också, alla andra gör ju det. Jaha mitt första inlägg kommer att handla om veckan som gått det har varit en ganska galen och lugn vecka, en blandad kompott så här kommer den:

Måndag 25 juni:
Jag skulle ha gått till arbetsförmedlingen och skrivt in mig som arbetssökande och ätit lunch men en av mina bästa kompisar och hennes mamma men då ringer telefonen 8:36 på morgonen och då är det en kolega från mitt gamla jobb som ringer och frågar om jag kan jobba och som arbetslös så tackar man ju inte nej till att få lite extra i plånboken så då jobbade jag.

Tisdag 26 juni:
Kom jag ner till arbetsförmedlingen och skriv in mig som arbetssökande. Jag fick en jätte trevlig handläggare, perfekt, precis vad jag behöver. Efter arbetsförmedlingen åt jag lunch med min mamma på en resturang i märsta centrum som heter Alanya. Är ni i Märsta måste ni bara äta där så otroligt god mat dom har där.

Onsdag 27 juni:
LÖNING!!!!!! fast denna dag blev det inte som en vanlig lönedag, istället för att vara ute och spendera en viss del av lönen tillbringade jag dagen i tvättstugan och tvättade jobbarkläderna. Det behövdes om jag säger så, så det var skönt att får det gjort.

Torsdag 28 juni
torsdan tillbrigade jag tillsammans med min mamma och min stora syster i Barkarby vi gick på IKEA och på outlet där och tittade på kälder och skor det enda jag hittade och kännde att jg unde lägga pengar på var 2 par trosor.

Fredag 29 juni:
ja vart ska jag börja räcker det med att jag säger SKUMPRATY på kung carl? Det var sjuk kul. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord så här kommer lite bilder för jag kan inte förklara hur kul det var.




image3





   image4   
image6

som sakt en sjuk rolig kväll

Lördag 30 juni:
man var lite lagom seg denna dagen men det hindrade inte mig frår att fira min underbara farfar som fyllde 92 år den 2 juli. 
image8

Det var hela familjen ?tokig? som firade sin pappa (min farfar) i lördags alla 8 barnen var där och hans fru som han varit gift med i snart 70 år. Min farmor och farfar är mina idoler dom har varit me om så otroligt mycket och överlevt det som skulle ha dödat en annan.



image9

........Jag ärlskar er jätte massa mycket farmor och farfar........... 

image7

Söndag 1 juli
Söndagen blev lungn efter allt partajande och firande, sov nästan hela dagen.

Måndag 2 juli:
Denna dag tillbrigade jag tillsammans med min stora syster i Uppssala väldigt mysigt. vi satt och pratade om allt mellan himel och jord och lite till. Puss på dig ida du är bäst.
 
Tisdag 3 juli:
Nu är jag ältilgen av med pälsen, idag har jag vaxat benen. Jippi nu är jag fin igen.
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0