Måndag...

I dag har det varit planeringsdag på jobbet. Chefen på jobbet går i pension på måndag så vi ägnde eftermiddagen med att tacka av honom genom lite spex och smörgåstårta med tillhörande pressent utdelning. Efter allt det roliga så begav vi oss till arlanda flygplats för att möta en guide som skulle ta oss alla tanter och mig på en busstur runt arlanda och jag vet det låter jätte tråkigt men det var hyfsat roligt faktist, men det kanske berode på att våran guide var rolig. Vi fick se när thaien lyfte för att ta ca 400 förväntansfulla passagerare till Bangkok. Jag ville så gärna sitta på planet där och åka med. Fan va jag längtar tillbaka.


Nu är det dags för mig att krypa till kojs eftersom det vankas jobb imorn och dår är barnen tillbaka.

Sov gott nu kompisar.

Veckan i bilder!!!

 
Det är inte alla som får betalt för att sola och kan göra det också på arbetstid.

 Jag och Laban myser hela tiden. 
 
  Mina inköp under lördagen. Gosedjuren är till Laban. 
  Heffaklumpen och krokofanten



I lördags var jag ute med Ella och Carro. Det var rikitgt roligt, här är lite bilder från lördagen, Tack för en trevligt kväll tjejerna mina det måste vi snart göra om. 
 
                   
  
Någon hade väldigt tråkigt i lördags och kasta omkull och sparkade på våra cyklar som vi hade med oss. Både min och Ellas cyklar gick sönder men carros cykel vart skonad från den värsta misshanden.




  




Söndagen spenderade jag hos annelie på smyckeparty, det fanns så otroligt myckt
 smycken att välja i mellan men efter mycket om och men så brstämde jag mig för 2 halsband
och ett armband.
På bilden ser ni halsband nr 1 och armbandet. Bild på det andra halsbandet kommer senare när leveransen är kommen.












UTGÅNG som hägrar ikväll!!!!

Lördag kväll och lönings helg vem kan må dåligt då?

Just nu sitter jag här hemma hos mig med Ella, carro och micke carros kille i vardagsrummet och mår just nu väldigt bra. Vi har grillar och ätit väldrigt gott. Det har även blivit en dal goda drinkar och snart blir det utgång här i närheten. Jag kännar att det kommet bli en lyckad kväll.


Berättar mer om min lördagdag i uppsala imorn ska umgås nu med mina gäster

Puss och kram på er alla undebara läsare där ute i det soliga sverige.

Mycket sol!!!!

Solen har nu lyst hela veckan och det har varit så mysigt. Jag har ägnat dagarna åt att leka med barnen på jobbet ute i solen och bara myst. Både jag och barnen har trivts bra ute på den otroligt dammiga gården.

Dagarna rullar på så otroligt fort just nu känns det som snart är det helg igen, då blir det lite festande och smyckparty hos Annelie. =)
Det kan bli en riktigt dyr söndag för mig....


Va ute med Carro och gick en stund i kvällssolen, va jätte skönt och mysigt. Vi pratade en massa och bara njöt av solens sissta strålar för denna soliga dag.




Nu är det snart dax att krypa ner till kojs undra om Laban sover hos mig i natt eller inte... Han har nämligen dissat mig flera nätter i rad nu, så vi får väl se.

Hoppas du är här för att stanna solen!!!!

Sov gott kompisar.



Hallå världen....

Denna helg har varit fylld med massa roliga saker det är därför jag inte har skrivit på länge men sisst jag skrev så fick ni ju veta att allt gick imot mig men fredagskvällen blev lyckad i allafall trots dagen. Var i kista på middag och bio med Ella, Carro och Teresa, vi käka texmex burgare och såg The eye. Hyfsad film men det finns bättre skräckisar det tro jag vi alla fyra var överens om.










Lite bilder som är tagna inne på duka där vi vilade våra fötter en stund i en otroligt skön, brun soffa.
  




Lördagen blev det handling med familjen och Ella, vi hjälpte farmor också. Senare på kvällen blev det en lite spontan  ute kväll på corner med Ella och Lena. Det var riktigt trevligt va ett tag sen man var där och så träffade vi en massa roligt folk bla. lite gammla klasskompisar och så. Blev en lyckad lördagskväll...

I morse när jag vaknade av att mamma kom in och skulle göra rent mina tangenter på datan så lös solen, jag kände direkt att jag inte ville sitta inne idag så jag messade Ella och vi bestämde oss för att ta en lunch i solen så vi tog en promenad ner till centrum och njöt av en god lunch i solskenet. Efter att vi suttid där en jätte lång stund så begav vi oss hemåt. Väl hemma fixade vi i ordning på Ella och Jörgens balkong så nu kan man sitta där ute och mysa. Kvällen har jag spenderat tillsammans med Ella och Lena i kista, det blev en massa shopping och middag.


Nu är det dax för sängen för mig eftersom det har blivit sent hela helgen och så vankas det jobb i morn igen.

Sov gott nu kompisar...

Helvetes jävla skit fredag!!!

Idag har allt gått emot mig....



Dagen börjar inte bra som ni kanske märker, va ner till arbetsförmedlingen idag och både på vägen dit, hem och även där gick allt åt helvete..... GE MIG ETT JOBB NU SÅ JAG KAN SKITA I DOM!!!!!!!


Just nu skulle jag behöva en veckkas semester långt långt bort och en boxningssäck så jag får ur mig lite agressioner...

Ska snart på bio med ella, carro och teresa hoppas kvällen blir bättre än dagen.....

Puss på er kompisar


Lördag...

snart är det dags för sängen men tänkte att jag skulle dela med mig lite av vad som har hänt denna lördag till mina trogna läsare som jag har fått fler av.



Just nu sitter Ella och Jörgen på ett flygplan på väg hem från Turkiet, jag har längtat så mycket... Men tack vare carro som har gjort mig sällskap under veckan och jobbet såklart har längtat inte blivit så farligt som jag befarade från första början. Men idag har abstinensen efter Ella varit stor. Känner att jag vill ha henne hemma nu med det samma.
image206
Saknade har och är stor idag egter dig vännen min...



Idag har det inte hänt så mycket... Mamma har fixat en massa matlåder och pappa har hjälpt farmor att handla, och så jag då jaa jag har inte gjort ett dugg känns det som, eller jaa det stämmer ju inte rikitgt va hem till Ella och Jörgen 2 gånger och fixade de sista inför deras hemkomst och gav katterna lite kärlek.




Dax att göra sig iordning för sängen nu måste ju vara pigg imorn när ella är hemma igen =) och inte det är tydligen inte bara Ella som kommer utan syster yster ska tydligen lämna uppsala för några timmars besök hos oss här hemma.

Sov gott nu kompisar....




Fredag.

Jaa då var det fredag igen... Och jag är nästintill nyhem kommen hem till mig.. Det är med blandade känslor som jag är hemma... På ett sätt saknar jag ensamheten men är glad för lite sällskap ändå och något som känns jätte skönt att komma tillbaka till det är Laban och mina egna saker. Direkt efter jobbet idag så gick jag hem till Ella och Jörgens läenhet för jag tänkte jag skulle ge katterna mat och lite kärlek eftersom jag inte ska sova där i natt... Jag tänkte även att jag skulle plocka iordning alla mina saker som jag hade där och damsuga kök, hall och vardagsrum och tvätta lakan och handdukar som jag använt under veckans gång. Det hela slutade med att jag damsög och våttorkade alla golv i hela lägenheten så imorgon när Ella och Jörgen kommer hem från turkiet så kommer de anlända till en ren och fräsch lägenhet.




Nu ska jag ta och umgås med Laban lite men skriver snart igen...



torsdagskväll

Jaha hej igen då...


Middagen för mig och carro som jag nämde sisst bestod av en varsin pizza, rikitgt gott och riktigt länge sen sen sisst. Och att inte för glöma så bestod middagen av en massa prat idag också....


Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket.. Ska ju jobba imorn sen blir det hem hit (till Ella och Jörgens lägenhet) och fixa det sissta innan deras hemkomst på lördag..




Sov gott världen...



Torsdag..

Jaa nu är jag hemkommen fårn jobbet och dagen blev bättre än vad jag trodde när klockan ringde imorse. När jag anländer till jobbet inser jag att det bara har tagit mig 10 minuter att gå till jobbet vilket brukar ta mig 25 minuter annars. När jag kliver innanför dörren till avdelningen får jag veta att jag ska äta lunch och tillbriga eftermiddagen hos de småbarnen på förskolan vilket är riktigt mysigt och förrmidaggen skulle jag förja med det stora barnen till något som heter musik och dans på kulturskolan. Barnen blev glada över att jag skulle följa med dom och promenade dit gick jätte bra. När vi kommit fram och går på ett led in i spegelsalen träffar jag min gamla instrumentlärare som jag hade när jag gick på högstadiet i korridoren. Väl inne i spegelsalen blev det dans och musik för hela slanten. När vi sedan ska tåga ut på ett nytt led ut genom dörren så sitter det barn och personal från en förskola där jag jobbade mycket under förra året. Både barn och personal lyste upp när det fick se mig och jag lika så, det var riktigt roligt att se dem igen. Vägen tillbaka till förskolan gick den lika bra som dit. När jag kiver in hos småbarnen blir det glad och jag får en bamse kram av ett barn, jag kännde mig jätte välkommen. Eftermiddagen kännde otroligt kort så när klockan helt plötsligt blev fyra var det dags för mig att dra mig hemåt. Men imorgon är jag tillbaka hos småbarnen, jaa det blev igen ledig fredag för mig men det gör inget, mer klirr i kassan för mig... 


Nu ska jag snart gå och handla mat med carro. Vi bestämde igår att vi ska käka middag tillsammans idag så vi får väl se vad vi hittar på för gott.


Skriver snart igen...

torsdag...

Tänkte jag bara skulle säga God morgon världen innan det är dax för att ge sig av för denna veckans sissta arbetsdag för mig... Jag jobbar ju bara 30 timmar i veckan så jag får helg redan på fredagarna nu merar inte helt fel =)


Trevligt torsdag nu.... Skriver sen när jag kommit hem från jobbet
 

PUSS på er där ute i världen.





Ps. kollade in min statistik igår och såg att jag måste ha fått en massa nya läsare,
vill hälsa dom välkommna också när jag ändå passar på nu...

en senare ondagskväll

jaa det är fortfarande onsdag och snön som föll tidigare har nu mer och mer övergått till regn.... Barnen på jobbet var ju inte ett dugg skitiga efter en förmiddag fylld med lek i pulkabacken.Men roligt hade barnen i allafall och det är ju det som räknas eller hur?



Idag kom Carro och gjorde mig sällskap här hemma i den toma lägenheten, Vi satt i köket snackade om allt mella himel och jord och fikade med en massa kakor..Riktigt trevligt var det..




Nää nu vankas sängen för mig eftersom plikten kallar imorgon också.




Så sov gott världen!!!

Tidig onsdagmorgon

Någon vaken?

Jooo det finns det säkert för många är det ju nästan förrmidag... Men inte här hos mig. Jag klev nyligen upp ur sängen och till min förskräkelse så snöar det utan för fönster just nu, usch känner inte för att gå och jobba nu men jag måste är inte tillräckligt sjuk och har inte råd att stanna hemma längre. I need the money.



Dax att fixa det sissta nu innan det är dax att pullsa sig iväg till jobbet i den vad jag tror är väldigt blöta snön...


Puss puss ha en bra onsdag...






Tanketisdag

ojojoj jaa idag har jag varit hemma igen från jobbet och denna dag har jag ägnat åt att tänka och fundera en massa över en hel del saker båda om mig själv och om massa annat, både gammalt och nytt. Det började redan igår kväll då en viss person gjorde att jag började fundera mer och mer och under dagen har jag lyssnat på massa gammla låtar som jag lyssnade på under både dåliga och bra dagar. Det var riktigt skönt att få en hel dag att gå uatn att göra speciellt mycket annat än att bara funderar och tänka på allt igen utan att bli lesen, arg eller glad. Ibland måste man ha såna dagar också.




Sitter just nu hemma hos Ella och Jörgen, ska försöka spenderar natten här igen. Imorn vankas det jobb igen, ska bli roligt att komma tillbaka och träffa alla barn igen.

Puss och kram...



Måndagskväll....



Jaa det blev inte hemgång direkt efter förra inlägget. Blev att jag började mata och brottas med Ella och Jörgens damsugare runt i hela lägenheten och efter att tagit ut mina aggressioner på damsugan så ställde jag mig för att diska den disk som fanns. På vägen hem till mig där jag befinner mig just nu så kastade jag soporna som blev då jag rensade lite. Nu låter det som jag är precis hem kommen därifrån men jag var hemma vid kvart i två och efter det har bara busat med Laban som höll på att gosa och busa sönder mig när jag klev innanför dörren och fixat en del andra saker också.



100 inlägg =)

Hallå världen...

Här sitter jag i en tom lägenhet som igentligen tillhör Ella och Jörgen, men eftersom de just nu befinner sig i turkiet på semester så måste någon ta hand om deras katter vilket jag gladligen ställer upp på. det känns jätte konstigt att vara här utan Ella, men mesta konstigt måste det kännas för katterna att jag är här utan deras matte och husse. I lördags när jag kom så låg zilson på köksbordet och blängde på mig medans jag hängde upp tvätten Ella hade lämnat i tvättmaskinen och bett mig hänga upp. I natt har jag sovit här, eller ja försökt sovit i alla fall bliev inte så mycket sömn för mig i natt dels för att det kändes fel och sen att katterna hela tiden skulle gosa med mig som tur va så skulle jag inte upp och jobba i morse är hemma från jobbet idag och blir hemma imorgon också pga en dunder förkylning som jag har åkt på men på onsdag så har jag bestämt mig för att gå och jobba igen.

Idag skulle jag ha börjat en 75% tjänst på en förskola fram till sommaren så nu har jag jobb några vecker fram över det känns jätte skönt, dels för att slippa bråka med a-kassan och arbetsförmedlingen och att få lite mer rutin på mina dagar.


Nää om man kankse ska ta sig hemåt och ta hand om sin egna katt där hemma som är helt själv... Skriver snart igen..

Puss på er kompisar



Ojjjjj

Nu var det en väldigt bra tag sen sist jag bloggade dels för att jag inte har haft så mycket tid och för att blogg.se har krånglat för mig så när jag väl har haft tid så har jag inte kommit in men nu så. Jaa vad har hänt sen sist förutom att jag jobbar som en galning nu och har fått en massa dagisbaciller så är det lugnt.




Har haft Laban i över en vecka nu och det funkar hur bra som helst. Han e så snäll.

Laban under hans första vecka hos mig.


   

Han e så go!!!


I lördags blev jag sminkad av ett proffs, det var riktigt kul. Synd var att jag direkt efter gick och införskaffade en massa mat och sedan bar det hemåt för att vårstäda garderoben. Men fin blev jag i allafall. 




På lördag åker ella och jörgen till turkiet på en veckas semester, jag hade mer än gärna följt me men någon måste ju få äran att ta hand om deras katter och den stora äran har jag fått, så några dagar under nästa vecka kommer jag bosätta mig hemma hos dom för att uppfylla mina uppgifter på bästa möjliga sätt och om jag ska vara ärlig så ska jag försöka njuta av det hela att jag bor helt själv under några dagar också, ingen som bestämer över vad och när jag ska göra vad. Det ska bli riktigt skönt så på det visset längtar jag men jag vill inte att ella ska åka kommer sakna henne under den veckan hon e borta.


Nää nu är det dax att göra sig i ordning för natten eftersom det vankas jobb imorgon igen.  


RSS 2.0