Va ett tag sen sisst

Jaaa har inte skrivit på länge nu och tänker inte skriva så mycket nu heller för nu är det dax att sova. Ville bara påminna er om att inte glöma ställa om klockan i natt!!!



Min 21års present...

Här är min nya familjemedlem Laban.


image196




Jag fick honom av mina tjejor. Tack så mycket.

Påsk helgen!

Nu är jag nyligen hem kommen från påskfirandet nere i den södra delen av Sverige närmare bestämt i Västervik, ostkustens pärla. Jag lämnade storstaden i fredags morse för några dagar ute på landet. Det var skönt på ett sätt att byta luft men jag har nog aldrig längtat hem som denna gång jag var nere hos släkten.


Långfredagen:


Vi gav oss i väg i hyfsad tid och kom ner där mitt på dagen. Precis innan vi åkte fick jag veta att min morbrors dotter och hennes kille inte skulle följa med honom ner för dom hade blivit sjuka under kvällen och natten. Jag kände mig ganska ensam med att åka ner dit så jag packade ner i extra bok i väskan så jag skulle kunna läsa i alla fall när det var som tråkigast. Men efter det att vi hade kommit ner och jag bokstavligt sprungit in på toaletten så får jag se min mosters äldsta dotter så i köket och jag kände hur det jag bara hoppade inombords. Kvällen blev lugnt tack vare resandet så orkade man inte så mycket.


Påskafton:


Jag vaknade av att jag var alldeles kall på kroppen, jag drog på mig ett par kalla kläder och gick ner till dom andra. Senare på förmiddagen begav jag, mamma, mormor, min morbror och min kusin oss in till självaste Västervik där det blåste storm så det blev en snabbis inne i stan. Kvällen tillbringade vi inom hus framför tv och filmen Göta kanal 2 kanal kampen. Jag har sett den tidigare men den funkar att kolla på när det inte finns nått annat. Sen blev det sängen igen i ett betydligt varmare rum än natten innan.


Påskdagen:


Dagen till ära var det fint väder så efter frukosten så begav vi (jag, mamma, pappa, morbror, mormor och morfar) oss till Gränsö slott inne i Västervik och tog oss en jätte mysig promenad i slottsparken där.

 


När vi kom tillbaka hem till våran lilla röda stuga ute i skogarna satte jag och pappa oss i bilen för att öva lite inför mitt kommande körkort som kommer inom några år. Senare på kvällen så tog jag mig en promenad med min mosters hundar och tog lite kort för att visa hur det ser ut där jag har varit, här nedanför ser ni några av dom.


      


 

Annandag påsk (idag):


Jaa då begav vi oss till storstaden igen. Känns så skönt att få komma hem igen och som jag sa tidigare så har jag längtat hem under hela min vistelse nere i de småländska skogarna men det har varit jätte mysigt att vara där. Men anledningen till att jag har längtat hem är att jag ska få en överraskning av Ella, Karin, Jonna och se vet jag inte om det är nå fler som är med på det men det visar sig. Jag lovar att jag ska berätta vad det är om jag överlever det sen.


Nu ska jag packa upp väskan i väntan på att jag ska få veta vad överraskningen är.


Långfredag!

Usch, tvi och blä för att vara vaken så här tidigt när ma är ledig och så ska man sätta sig i en bil och bara vetskapen om att jag ska sitta där i minst 3,5 timma får mig ännu mer att vilja krypa under täcket och somna om. Ja snart bär det av till västervik ska bara fixa det sissta sakerna. Min morbror kommer ner själv för min kusin och hennes pojkvän som också skulle komma ner har blivit sjuka så dom stannar hemma, Synd tycker jag hade varit roigt att träffa dom eftersom vi inte träffas så ofta. Men det blir nog bra där nere ändå lugnt och skönt kommer det att bli, man ska ju vara ute på landet så
.


Näää dax att fixa det sissta nu men ha det bäst ska se om jag kan blogga där nere från.

VAD SKA NI GÖRA I PÅSK?


GLAD PÅSK!




Skärtorsdag!

Hallå folket!


Här sitter jag hemma hos ella och är dj medans hon damsuger. Carro är på väg hit och ska göra mig sällskap =D... Idag har jag varit ute och gått en promenad med jonna, det var riktigt skönt, tack tjejen det ska vi göra snart igen. Nästa vecka kör vi järnet...

Inatt drömde jag en helt sjuk dröm som bara blev sjukare och sjukare ju lägre jag drömde på den. Den började med att jag, ella och carro var och shoppade någonstans i något stort shoppingcenter och jag var höggravid och helt plötsligt gick vattnet. Ella och caro såg på nått sätt till att jag kom till sjukhuset där jonna förlöste mina barn. Marika fanns där vid min sida och hjälpte mig att trycka på =D Helt plötsligt sitter jag, mamma och ida på ett cafe och fikar. Jag vänder mig om till mamma som sitter bervid mig och berättar att hon har blivit mormor o hon strålar av lycka. När vi kommer hem till mig så bär jag upp en råtta och säger här är min dotter och där i sängen ligger min son, jag strålar av lycka och mamma går fram till sängen där det ligger en kakelacka "min son".... Efter det vet jag inte vad som hände eftersom jag inte kunde somna om sen. Så jag är just nu mamma till en råtta och en kakelacka i drömarnasvärld =D hahaha vart får man allt ifrån igentligen.

Nu har ella damsugit klart ska vara lite social med henne nu men
Glad påsk på er alla.
Imorn åker jag ner till västervik, till släkten ska bli roligt på ett sett att komma ner dit har inte varit där sen augusti tror jag det var...

Dagens kommentar:

En kille: Din mamma måste vara jävligt snygg!!!
Jag: Va?
En kille: Jo eftersom hon har fött en så snygg dotter som du!

Ett år äldre...

Jahaja då var man ett år äldre då, känns väl inte nå speciellt. Tack till alla fina gratulationen jag fick blev bombaderad med gratulationer under hela gårdagen. Det blev en lugn födelsedag för mig, det stora firandet ägde ju rum i helgen som va så. Jag hjälpte ella att göra slinger i håret igår kväll blev faktiskt bra.

Nu ska jag snart iväg och jobba några timmar ska bli roligt måste fixa mig det sissta nu... see yaa my friends..

Söndag

Jaha då har alla gäster åkt hem då, eller jaa det var ett tag sen småläningarna har till och med hunnit åka 32,5 mil och meddelat att det var hyfsat på vägen hem till dom. Idag har varit en väldigt lugn dag det har varit skönt men jag hade inte haft nått emot om jag hade haft fullt upp heller men men. Igår var det fika här hemma och paket utdelning eftersom både jag och min älskade syster fyller år på tisdag senare på kvällen så blev det som i många andra svenska hem mys framför ett näst intill avklarat från första stund till melodifestivalen. Helt okej låt faktiskt men helt fel människa som vann men men vi får väl se hur det går för oss i Belgrad.

Just nu sitter jag här och är super mätt fortfarande efter middagen som vi åt för ca en timme sen ska nog lägga mig i sängen och smälta den lite.

Fredagskväll

så nu har småläningarna alänt eller jaaa dom har varit här ett tag. Vi har hunnit me att prata lite, kollat på thailandsbilderna och både fikat och ätit middag...

Ida har också anlänt... hon och jag blir som vi blir när vi inte har träffats på ett tag..Vi har så roligt tillsammans hon och jag..


Här ser ni resultatet på dagens bakverk...


image188




Nää nu är det dax att byta om för att ta mig till carro för att se på lite film...

Tårtbakning!

Jaaa idag leker jag lite bagare. Har just nu en tårta och en sockerkaka i ugnen som snart är klara för att tas ut. Tidigare idag har jag lekt städare (det sista) och skräddare, två yrken jag inte skulle kunna tänka mig jobba med på heltid men så här hemma funkar det ganska bra för det sker inte så ofta och är inte så mycket så det blir heltid.
Idag vaknade jag strax efter 7 och kunde int somna om så det var bara att masa sig upp hur trött jag än var. men nu sitter jag här och är hur pigg som helst och sjunger till Takidas Curly sue. Asbra är den.

Sen kommer mormor och morfar också. Och att inte förglöma min älskade syster yster också. Så inatt blir det fullt hus här hemma.

Näää dax för tårtan att komma ut nu......


Filmkväll hos carro ikväll, med ella, får se om jag går dit en stund är så länge sen jag träffade mormor och morfar. Och det är ju dock för min och idas del dom kommer... Känns dumt att bara lämna dom då. Vi får se vad som händer....

Kram på er kompisar!!!

Torsdag.

Hej alla glada!!!


Idag har varit en riktigt bra dag... Jag äter medecin som har gör att jag mår illa hala tiden men idag har jag mått rikigt bra. Som ni kanske förstår från förra inlägget så har jag haft en del att göra eftersom måndagen blev som den blev därför har jag inte skrivit så mycket. Tisdagen ägnade jag åt tvätten här hemma och rensning av rummet. onsdagen tillbingade jag tillsammans med ella efter det att jag kommit upp från sängen trotts illa måendet. Dagen till ära har jag städat hela lägenheten, damsugit, dammat, skurat toaletterna och moppat golven. Imorgon eftermiddag så kommer både mormor och morfar hit på besök, ska bli roligt att se dom eftersom det var ett tag sen man såg dom sisst, sen kommer ida också. just det henne ska jag ringa också, måste göra det efter jag har skrivit klart.

Jag, ella och carro har planer på att åka på kryssning här i vår också, det va ella som kom på den briljanta idéen i tisdagskväll då vi satt hemma hos henne och snacka en massa skit. Vi försöker hitta ett bra datum nu bara då så många som möjligt kan men det är svårt, alla ska tydligen åka på kryssning när vi vill men iväg ska vi i alla fall.


 

Nää ska ringa syster yster nu...

Seee yaaa my friend....


 

Ja då var det en ny vecka då

Måndag idag och idag har jag tillbrigat dagen, bli nu inte så förvånade att ni ramlar omkull men jag har tillbrigat daegn med ella... hade en massa saker att göra idag som att hjälpa ella att skaffa en ny mobil men det slutade med att både hon och jag fixade nya mobiler, det var inte meningen att jag skulle skaffa mig en ny men men nu sitter jag här i allafall med en BRUN sony ericsson av modellen K770i. En snygg telefon fast det är ju klart den är, den är ju BRUN.

ja det är en likadan som ella.



Det var det jag hann med att göra idag så nu ligger ännu mer saker kvar att göra men måste verkligen göra det imorn.



MEN TILL ER ALLA NU SOM HAR ETT ELLER TVÅ NUMMER TILL MIG. STRYK DOM OCH PRATA MED MIG SÅ FÅR NI MITT NYA. VISSA HAR DET REDAN MEN FÖR ER SOM INTE HAR DET PRATA MED MIG SÅ FIXAR VI DET TILL DIG OCKSÅ.



Fullspäckad helg!!!

Jaa snart är även denna helg borta också.
Fredagen spenderade jag tillsamans med ella bakade paj, kollade efter en födelsedagspressent till henes kompis och grejer, på kvällen var vi hem till jonna och kollade på för kanske femte gången för mig och ella på "Blades of glory". Som alltid skrattar man lika mycket varje gång.


Igår gav jag, Ella och Lena oss ut på en road trip till västerås för att kolla på ella och jörgens nya lägenhet och det var tur att vi åkte dit och kollade på den innan alla papper var klara för fy f'n vilken lägenhet att se ut. inte nog med att den hade sina brister i både planlösningen och matrielating så var det så var skiten så ingrod i både väggar, golv och tak att man aldrig skulle få lägenheten fräch. Men som tur var så tycke inte ella heller om lägenheten så nu blir det att hon och jörgen får ge sig ut på bostadsjakt igen. Gårdagskvällen hade jag planderat som en mysig hemmakväll men så blev det inte, ella och jonna lyckades på nått sätt övertalla mig till att följa me ut inne i stan. Det var hyfsat har haft det roligare inne i stan dock men det funkade. Hemresan var kass satt på "grisbussen" (nattbussen) i nästan 1 timme och 20 minuter tack vara att några snorungar inte kan föjla reglerna på bussen men men hem kom både jag och ella efter en ca. 2 timmar och 10 minuters resa. Säger bara det man kan ha lika roligt om inte roligare på en korg nära hem.

Dagen har blivit väldigt lugn ska till ella snart och hjälpa henne med sitt nyinköpta vitrinskåp eftersom hon nu ska bo ett tag till i sin nuvarande lägenhet.

I fredags fick jag ännu fler kataloger från olika högskolor runt om i Sverige, ska sätta mig ner till kvällen och gå igenom vad de har att erbjuda mig till hösten.

Och för er som har 2 mobilnummer till mig: den 17 mars kommer jag att bara ha ett. Ta kontackt med mig så får ni reda på mer info.

So long my friends. Ha en super skön söndag.



Upp och ner torsdag

Jaaa är det bara jag eller tycker inte du att denna torsdag också har varit upp och ner... Mitt humör har i alla fall gått upp och ner hela dagen... Humörsvängningar utan att ha mens...
Hur förklarar man det?

När jag vaknade imorse 06:54 stod det på klockan och jag var helt dö men kunde inte somna om men låg kvar i sängen ändå eftersom jag inte hade så mycket att göra så tidigt, är ju ledig idag... tillslut lessnade jag och gick till slut upp och kännde mig helt plötsligt jätte pigg tills jag drog upp persienen fick jag se att det var blött och slaskigt utanför, fy fan tänkte jag efter frukosten blev det en kort visit i sägnen igen innan jag såg att solen hade kommit fram... då var jag helt plötsligt pigg och glad igen.. gjorde mig i ordning för att köra lite konditionsträning på maskinen här hemma, precis innan jag började mitt träningpass så kom första kurskatalogen ner i brevlådan det var i från linköpings universitet, nu börjar dom komma, har inte hunnit kolla i dom så mycket men ska ta mig en bättre koll i kväll sen.... en bit in på träningspasset som var fyllt av glädje och förväntan och en massa tankar ringer ella och berättar hon och jörgen har fått en lägenhet i Västerås.... jävla subba tänkte jag och då var det pigga och glada borta igen....och dagen har bara fortsatt så här... och kolckan är inte ens 3 hur ska denna dag sluta??? ska i allafall iväg och vaxa benen snart, skulle ha åkt till centrum med ella och barnen hon passar innan men vi hinner inte me det idag får bli imorn istället.... Men blir nog ett hembesök hos henne innan jag drar mig iväg för att få fina ben.....


ska fixa mig det sissta nu och bege mig till kossan själv som i maj ska flytta igen va fan inte länge sen jag hjälpte henne packa och grejer men men.....

Ha en super upp och ner torsdag nu kompisar....

Till dig som är ute i trafiken!!!

Jaa då var sesången igårn då dom där tokiga asfaltsarbetarna är ute på väggarna igen. Men jag ber er som sitter bakom ratten och kör förbi en vägarbetsplats, säng farten och kör förskitgt. För någonstans i Stockholm området kommer ni stöta på mig pappa som är en av dårarna som står i vägen och retar upp många bilister.



Kör försiktigt!
Det finns så få människor som vill arbeta med detta skit yrke så låt de inte bli ännu färre genom att köra som svin förbi dom som gör att du kör på fina vägar runt om i Sverige.

Jag talar nog inte bara för mig själv utan många andra "asfaltsbarn" håller nog med mig om min vädjan till er bilister.

Va rädd om min pappa och hans tokiga arbetskollegor!




Tisdag

Ja då var det tisdag igen ojojoj vad har jag ägnat dagen åt idag?

  • Övningskört en bra bit på landsväg.
  • Tagit en promenad i det fina vädret.
  • Fixat en massa ärenden via datanshjälp, tänk va lätt allt är med hjälp av tekniken.
  • Bearbetat pappa på att jag kanske flyttar till hösten.
  • Åkte iväg för att vaxa benen men blev inte av idag hade blivit ett litet missförstånd så det är först på torsdag som jag ska dit igen och vaxa. Men det gjorde inte mig nått eftersom jag fick spendera lite mer tid ute i solen.


Imorn ska jag jobba några timmar ska bli rätt så skönt faktiskt.

 
Nu kompisar kommer jag inte på mer att skriva men hoppas eran tisdag har varit lika bra som min.

Ha en super bra kväll...



Måndagskväll

Blev ingen bilköring för mig idag håller tummarna på att det blir imorn istället... Idag har jag ägnat tankarna åt hösten framförallt då det börjar dra ihopp sig inför sissta ansökningsdagen om jag ska plugga till hösten eller inte... Har kommit fram till att jag i alla fall ska söka mig in på nån eller några kurser och sen får jag ta ställning till vad som händer senare.... Ska sätta mig ner nu och beställa hem lite mer kataloger.... Vad ska ni göra i höst eller vill ni inte tänka så långt kanske....
Snart är det påsk också *usch* pappsen och jag pratade lite om ifall vi skulle ta me oss mamma och ta oss ner till släkten nere i småland och ostkustens pärla västervik...Vi får se vad som händer, några av dom kommer i alla fall upp helgen innan  för att fira mig och syrran som fyller år snart... Vad fan önskar jag mig?? någon som vet??


Hoppas ni har det super bra där hemma i era stugor....



Måndag

Jaa då var det en ny vecka då...
Hade tänkt att börja dagen med en lång promenad på morgonen men har fortfarande inte kommit iväg... hmmm undra om det är de tråkiga vädret det beror på eller vad det är.... Men får väl ta mig i kragen och ge mig ut snart tycker jag.. måste komma igång igen nu... va ett tag sen jag var ute sisst...

Jaa helgen blev det inte så mycket gjort lördagen spendrade jag hemma och tog det lugnt... Gårdagen spenderade jag tillsammans med ella i kista galleria med lite shopping och bio, det var jag och ella + en hel biosalong med barn och deras föräldrar som såg Alvin och gänget.... ellas val av film och den var helt okej faktiskt, den hade sina stunder man skrattade riktigt ordentligt....







Idag är det i allafall prat om att jag och pappsen ska ge oss ut på vägen och köra litegran... va ett tag sen sisst så det skulle behövas....aja om man kanske ska ta och göra nått vettigt av denna dag också då...


Puss på nosen alla kompisar där ute....

Fortfarande lördag

Jaa är lite mer människa nu än tidigare men jag kom aldrg iväg till Ella utan jag har varit hemma hela dagen idag, nu ska jag ta och kolla på film som jag säkert kommer somna till eller direkt efter så jag säger sov så gott alla kompisar där ute i vårt avlånga land....Puss puss



lördag.....dagen efter

Ojojoj gårdags kvällen och natten blev lyckad, hade riktigt kul på dansgolvet.
Dom spelade en massa gamla godingar så det var bara att sjunga me och släppa loss... Carro dansade så hon fick en streckning i nacken det förklarat kanske hur mycke dans kvällen bjöd på.... idag är man ju så där lagom sliten men ska försöka ta mig till ella snart för att göra nått denna tråkiga lördag.... Vad kan man hitta på???


Här kommer lite kort från luleå som jag lovade i gårdagens inlägg att ni skulle få se.... såg dock i morse att jag hade skrivit lite tokigt i det men men det är sånt som händer.... (kolla komentaren om ni vill veta vad det ska stå igentligen)


Snyggingarna själva!!


 

Bilder talar för det mesta för sig själva, så jag tänker inte skriva så mycket om dom...




 


Jag och Ella i snön... Kommer sakna dig kompisen min när du ska flytta till västerås... Men vi kommer höras lika mycket då som nu och ses så mycket vi bara kan.... Älskar dig tjejen...



Karin och jag i snön... Älskar dig också tjejen hoppas du vet det och att jag saknar dig nu när du bor uppe i luleå men som sagt det är en anledning för mig att komma uppåt i sverige lite oftare... Puss på dig där uppe i snön...





Nu har jag beställt hem en massa kataloger från olika högskolor och universitet runt om i sverige bla från lund, lindköping och stockholms universitet... så får vi se om jag kanske sätter mig i skolbänken till hösten vill helst av allt jobba men vi får se vad som händer...




Nä nu ska jag klä på mig och gå till Ella, ha en super bra lördag kompisarna så hörs vi snart igen...
puss puss puss




RSS 2.0